Undervisning


Nedenfor finder du en uddybende tekst til uddannelserne vi udbyder

Firmaorienteret CE-mærkningskursus

På CE-mærkningskursus tages der udgangspunkt i, at deltagerne har begrænset kendskab til CE-mærkning. Kurset har til formål at give deltagerene indsigt i de lovpligtige krav, hvor de stammer fra og hvordan de skal tolkes.


Efter kurset forventes kursisterne at kunne navigere i de europæiske direktiver, finde relevante standarder og kende kravene og procedurerne i forbindelse med CE-mærkning af produkter. Særligt fokus på maskiner og anlæg.

Workshop - risikovurderinger efter EN ISO 12100

I workshoppen - risikovurderinger efter EN ISO 12100 arbejdes der med den generelle risikoanalysemetode iht. standarden. I workshoppen tages der udgangspunkt i en maskine eller et anlæg on-site.


Conformitech medbringer en risikovurderingsskabelon og deltagerne forventes at udføre risikoanalysen i denne skabelon. Dermed får kursisterne erfaringerne og skabelonen med fra kurset.

Workshop - LOTO (Lock Out / Tag Out)

I workshoppen - LOTO (Lock Out / Tag Out) arbejdes der med sikring af maskiner og anlæg. Maskiner og anlæg skal være sikret inden service og vedligehold. Corformitech stiller en konsulent til rådighed, som starter dagen med en formel undervisning.


Konsulenten gennemgår efterfølgende virksomhedens maskinpakke sammen med kursisterne for at klarlægge alle farekilder på maskinerne. 

Kursisterne skal efterfølgende udføre LOTO-instruktioner i en skabelon leveret af Conformitech eller virksomheden selv.